Tallers

Escoles i instituts

PROJECTE EDUCATIU

Des del primer dia i la primera classe, els nostres alumnes experimenten noves sensacions: de llibertat, de superació i d’adrenalina.
Lluny de les idees preconcebudes, desenvolupem aquesta activitat amb la màxima seguretat per als nostres alumnes, sempre adequant les classes al seu nivell i les seves limitacions per crear una evolució constant de manera segura, controlada i sense córrer riscos innecessaris.

Per això, comptem amb uns professors experts en l’esport que el viuen amb gran passió, i que ajuden a superar totes les pors i a ensenyar de la manera més senzilla els trucs per patinar cada dia millor i amb més ganes.

Als instituts estem introduint l’skate en l’àrea d’educació física. Recentment van signar un convenio de col·laboració amb l’institut Dertosa.

Instituts (física-skate

També hem iniciat un projecte en l’IES Alfacs de la Ràpita dintre de l’àrea de física-química. On treballem forces I moviments aplicades a l’skate.

Formació Professional – Skateboard com a eina d’integració social

Des del primer dia en que vam decidir emprendre el projecte, teníem una filosofia molt clara: Poder ensenyar a patinar a qualsevol que s’ho proposi.

Hem ensenyat a patinar a nens i nenes a partir de 6 anys i a adults que sempre han tingut la curiositat de provar-ho o que volien reprendre o millorar el seu nivell.
També persones amb algunes discapacitats com: Asperger, dislèxia i síndrome de Down. Els beneficis a nivell cognitiu, i d’autoestima són realment sorprenents.

Valors

L’skateboarding és un esport integrador, que estimula l’autoestima i l’esperit de superació.

Tothom val, cadascú té el seu art. Ensenya els valors de l’esforç i la perseverança. Millora la coordinació, la capacitat de concentració i l’equilibri! Permet millorar les relacions socials ja que tot i que és un esport individual, el mateix col·lectiu ajuda a l’autosuperació dels companys/es. I el millor de tot que és un exerciciaeròbic molt divertit i creatiu!

Demana’ns més informació sense compromís

    He llegit y accepto la política de privacitat

    Ir arriba